Tarva jalgpalliklubi tegevjuht: "Kõik elu jätkub samamoodi kui teistel"

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rakvere JK Tarvas tegevjuht Reijo Kuusik.
Rakvere JK Tarvas tegevjuht Reijo Kuusik. Foto: Arvet Mägi

Värske uudis, mille kohaselt osutus ühe Võru FC Helios klubi jalgpalluri koroonatest ja selle kordusproov positiivseks, tabas Rakvere JK Tarvas tiimi nagu välk selgest taevast. Klubi esindajate kinnitusel pole paanikaks põhjust, sest kõnealune pallur viimati Rakveres Heliose rivistusse ei kuulunud.

Eesti meistrivõistlustel kauaoodatud võidusoone just läinud laupäeval FC Helios vastu leidnud rakverlaste jaoks on kogu laekunud info esialgu veel suhteliselt napp. Klubile Eesti Jalgpalli Liidust saabunud teabele tuginedes jätkatakse varem plaanitud tegevusi, kuid võistlusmänge rakverlaste osalusel lähiajal ei toimu.

"Kõik elu jätkub samamoodi kui teistel," kinnitas JK Tarvas tegevjuht Reijo Kuusik ja lisas, et kõik esindusmeeskonna liikmed järgivad tavapäraseid koroonaviiruse ennetamiseks tarvitusele võetud ohutusnõudeid. "Tõenäosus on väike, aga oleme mängijaid teavitanud," lausus ta Tarva pallurite võimalikust viirusega nakatumise ohust rääkides.

Rakvere meeskonna esindaja Andres Rattassep märkis, et uudis jõudis temani esmaspäeva hilisõhtul. "Emotsioon on natuke kurvavõitu. Oleks küll tahtnud Võruga uuesti mängida. Vaatame, kuidas see pausikene nüüd meile mõjub," kõneles ta. Rakvere JK Tarvas ja Võru FC Helios pidanuks uuesti Eesti meistrivõistluste esiliiga B-s omavahel kokku minema 23. augustil, kuid nii see kui ka 20. augusti mäng JK Tallinna Kalev U21 tiimiga on alaliidu otsusel edasi lükatud.

Andres Rattassep rääkis, et kõikidele mängijatele on klubi saatnud korduvad meeldetuletused, et nad jälgiksid hoolega tervislikku seisundit ning tegeleksid endistviisi juba harjumuspärase hügieeniga. "Treeninguid ei ole plaanis praeguse seisuga ära jätta. Ootame selles osas jalgpalliliidu spetsialistide suuniseid, kuid esialgu nende poolt selliseid nõudmisi pole. Koroonapositiivse Võru mängijaga on meil väga kaudne side," lisas JK Tarvas esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles