Argo Aadli: “Nali on väga tõsine asi”

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
ARGO AADLI.
ARGO AADLI. Foto: Marianne Loorents

Tundub, et on Kunda päritolu tuntud näitleja Argo Aadli aasta: ta sai taas isaks, samuti kuulub ta nüüd Oskar Lutsu huumoripreemia saanute kuulsusrikkasse seltskonda. Tänavu 40. sünnipäeva tähistanud Aadli on end vaatajate südametesse mänginud oma koduteatris – Tallinna Linnateatris – ning naerutanud telepublikut miilitsamees Jüri Kessnerina teleseriaalist “ENSV” ja rahvatantsuhuvilise postiljoni Herbert Vinguna.

Oskar Lutsu huumoripreemia on Argo Aadlil käes olnud alles kuu jagu päevi. Tema enda hinnangul on tal küll tunnetus, kuid eriline koomik ta siiski pole. Nalja ta niisama ei viska. Lavanälga ta tunnistab. Näitleja, kes tihti Lääne-Virumaale ei jõua, andis mõni aeg tagasi Käsmus etenduse.

Koroonaaeg istutas näitlejad lava asemel kodudesse. Nüüd on taas aktiivne aeg, olete seotud koos sõbra Indrek Ojariga lavastusega “Agulihärrad. Sõnalis-muusikalised vested inimloomuse ainetel”. Lubage väljenduda spordireporteri kombel: mis tunne on näitlejal, kui teatrimaailm on lukus olnud ja nüüd on see avatud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles