Naabermaakonnas keelatakse öine alkoholimüük

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Koroonaproovi võtmine. Pilt on illustratiivne.
Koroonaproovi võtmine. Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Tänasest, 22. augustist keelab Politsei- ja Piirivalveamet koroonaviiruse leviku peatamiseks öise alkoholimüügi Ida-Virumaa meelelahutus- ja toitlustusasutustes.

Ida prefekti otsusega keelatakse alkohoolsete jookide jaemüük kõigis Ida-Virumaa meelelahutus-, toitlustus- ja muudes asutustes ajavahemikul 23.00-06.00. Piirang kehtib kaks nädalat ning meetme vajalikkust hindab PPA koostöös Terviseametiga kord nädalas.

Ida prefekti Tarvo Kruubi sõnul kehtestatakse alkoholimüügi piirang rahva tervise ja avaliku korra kaitseks. "Viimastel päevadel on Ida-Virumaal hüppeliselt suurenenud koroonaviirusesse nakatunud inimeste arv ning nakatumiskordaja on kerkinud 26 inimeseni 100 000 elaniku kohta. Et ära hoida viiruse veelgi suurem levik, keelame ajutiselt öise alkoholimüügi toitlustus- ja meelelahutusasutustes. Viiruse leviku peatamiseks on oluline igaühe panus ja kutsun kõiki inimesi üles käituma vastutustundlikult ning tegema kõik selleks, et kaitsta nakatumise eest nii ennast kui ka teisi," ütles Kruup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles