Maakonnas alustab tööd mitu uut pedagoogi

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Uued tuuled: saja lapsega Uhtna põhikooliga liitub mitu õpetajat ja uus direktor.
Uued tuuled: saja lapsega Uhtna põhikooliga liitub mitu õpetajat ja uus direktor. Foto: Kristi Ehrlich

Rakvere teatris toimus eile traditsiooniline Lääne-Viru hariduse päev, muu hulgas tervitati algaval kooliaastal maakonna haridusasutustes alustavaid uusi õpetajaid, tugi­spetsialiste ja juhte.

Septembrist töötab Võsu koolis informaatika- ja robootikaringi juhendajana Kelli Liblikas, Simuna kooli muusikaõpetaja on Richard Sepajõe, Vinni-Pajusti gümnaasiumi klassiõpetajana alustab Kerli Oks, Rakvere reaalgümnaasiumis on uus klassiõpetaja Moonika Aruvainu, töö- ja tehnoloogiaõpetuse pedagoogina on seal nüüdsest ametis Tarvo Seljamäe.

Rakvere põhikool saab mitu uut õpetajat: seal alustavad Maarja Martsik, Alise-Valentine Prits ja Anita Aas. Uhtna põhikooliga on liitunud kaks uut klassiõpetajat: Kairi Uueni ja “Tagasi kooli” aktsiooniga naasnud Merle Maimjärv-Mirka.

Kunda ühisgümnaasiumi abiõpetaja on Greete Eskor. Rakvere gümnaasiumi perega liitub eripedagoog Johanna Juhkami ja tehnoloogiaõpetaja Kaarel Meriloo.

Alushariduse valdkonnas liitub Marleen Hindok Tapa lasteaiaga Pisipõnn.

Lääne-Virumaal alustab ka mitu uut haridusjuhti. Uhtna põhikooli direktor on endine Veltsi lasteaed-algkooli direktori kohusetäitja Egle Neuhaus. Rakvere gümnaasiumi direktorina alustas augustis pikka aega haridusvaldkonnas juhina töötanud Riina Veidenbaum, Võsu kooli direktor on Aet Kruusimägi ja Pajusti lasteaia Tõrutõnn juhataja Ene Kruusmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles