Kadrioru roosiaias särasid silmapaistvad lõpetajad

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Kunda tublil koolilõpetajal Kent Kerneril oli reedel erakordne võimalus president Kersti Kaljulaidiga vestelda.
Kunda tublil koolilõpetajal Kent Kerneril oli reedel erakordne võimalus president Kersti Kaljulaidiga vestelda. Foto: Arno Mikkor

Riigipea Kersti Kaljulaidi ja haridusminister Mailis Repsi kutsel oli presidendilossi roosiaed reedel tulvil tublisid noori inimesi. Gümnaasiumi-, kutseõppeasutuste ning kõrgkoolilõpetajate austamisüritusel särasid parimatest parimad – 650 Eesti tuleviku loojat. Nende seas oli Kunda ühisgümnaasiumi silmapaistvate tulemustega lõpetanud Kent Kerner.

Haridus- ja teadusminister Mailis Reps kõneleb lõhnavas roosiaias, et koolilõpetajad olid kevadisest distantsõppest hoolimata tublid ning pingutasid heade tulemuste nimel. Vastuvõtul olemine on noortele suur au.

‘’Üks noormees, kes täna tuli tänama, ütles, et tal võttis hinge kinni. Esiteks sa oled hästi lõpetanud, aga sa oled kõikide suurepäraselt lõpetanud noorte hulgast see üks ja ainus, kes kutsutakse kas klassist, tervest lennust ... See on väga-väga suur au. Nii et tõeliselt hea meel oli näha nii palju rõõmsaid noori inimesi.” Niimoodi räägib Mailis Reps õhtuses riigitelevisiooni uudistesaates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles