Meeleheitel mees korraldas linnavalitsuse ees protestiaktsiooni

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Aivo selgitab Rakvere linnavalitsuse ees oma olukorda. Kuulavad linna sotsiaalosakonna juhataja Kersti Suun-Deket ja linnapea Triin Varek. Politseinikud jälgivad olukorda.
Aivo selgitab Rakvere linnavalitsuse ees oma olukorda. Kuulavad linna sotsiaalosakonna juhataja Kersti Suun-Deket ja linnapea Triin Varek. Politseinikud jälgivad olukorda. Foto: Toomas Herm

Samal ajal kui Rakvere linnavalitsuses käis eile hommikupoolikul sotsiaalosakonna töökoosolek, seadis Aivo linnavõimude hoone ees üles telki, et nii avaldada protesti talumatuks muutunud elu pärast.

Tööstuse tänaval korterit üüriv Aivo selgitas, et korteriomanik tõstis üürihinda ja ta ei tule enam selle eluaseme üürimisega toime. “Pole midagi, telgis elab ka ära,” viitas ta linnavalitsuse ees püsti pandud riidest eluasemele.

Rakvere linnapea Triin Varek ja linna sotsiaalosakonna juhataja Kersti Suun-Deket püüdsid meest rahustada. Linnapea tuletas talle meelde, et linn aitas tal maksta kahe kuu üüri. Ka viitas linnapea asjaolule, et protesti on alustatud valest otsast, sest avalik meeleavaldus tuleb esmalt politseiga kooskõlastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles