Kolmanda liiga meeskond kukutas Tarva karikasarjast

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Tarva jalgpalliklubi varumeeste pingil istuvate tiimiliikmete silmad on näinud sellel hooajal rohkelt valusaid hetki. Meeskonna sisekliima püsib raskustest hoolimata hea.
Tarva jalgpalliklubi varumeeste pingil istuvate tiimiliikmete silmad on näinud sellel hooajal rohkelt valusaid hetki. Meeskonna sisekliima püsib raskustest hoolimata hea. Foto: Günther Küttis

Rakvere Tarva jalgpallimeeskond on sel aastal uskumatu ebaõnne küüsis. Kui hooaega alustati Eesti meistrivõistlustel rekordpika kaotuseseeriaga, mis lõppes seitsmeteistkümnendal katsel, siis Evald Tipneri karikasarjast pudeneti esimese matši järel.

Kolmapäeval Saku staadionil ligemale saja pealtvaataja ees peetud Eesti karikavõistluste kohtumine kolmanda liiga põhja piirkonna keskmiku Saku Sportingu vastu lõppes rakverlastele valusa 2:3 allajäämisega. Seejuures lõid väljakuperemehed võiduvärava matši viiendal üleminutil penaltist.

Kohtumise skoor avati pisut rohkem kui pooletunnise palliveeretamise järel ja esimene tabamus, mis läks kirja Tarva tipuründaja Artur Makarovi omaväravana, viis juhtima Sportingu. Mõned minutid hiljem kasvatas Saku tiim oma edu kaheväravaliseks ning sellelt seisult mindi ka poolajapausile.

Teise poolaja alguses kahandas esmalt Siim Rannamäe Rakvere tiimi kaotusseisu üheväravaliseks ja kaks minutit enne kohtumise lõppu aitas Mihhail Orlovi täpne penalti juba ühemehelises vähemuses mänginud Tarva viigini. Ent nagu juba eespool mainitud, jättis Sporting lõpuks võidu koju.

Tarva meeskonna peatreener Tarmo Rebane tunnistas, et kõik neile löödud väravad tulid üsna rumalavõitu olukordadest. Samal ajal jäädi ise palli postide vahele löömisega hätta ning käest lasti umbes viis-kuus väga head võimalust skoorida.

"Realiseerimine oli ikka väga, väga lahja," tunnistas Rebane. Ta lisas, et murekohti leidus teisigi, alates pallurite keskendumisest ja lõpetades väljakukohtuniku kummaliste otsustega. "Siim Rannamäe sai kaks kollast kaarti ja eemaldati [kümme minutit enne mänguaja lõppu]. Ühe kollase andis kohtunik simuleerimise eest, kui ta läks vastaste trahvikasti, libises ja kukkus, kuigi keegi ei nõudnud mingit penaltit," meenutas peatreener. "Meie mängijate jaoks hea õppetund, et vastast ei tohi kunagi alahinnata."

Pikalt aga valusat allajäämist põdeda pole Tarva mängijatel mahti, sest eeloleval laupäeval ootab ees järjekordne Eesti meistrivõistluste mäng esiliiga B-s Läänemaa JK meeskonnaga Haapsalus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles