Chilli sügispäevad toovad kooliaasta algusesse melu

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rakvere Kreisilaat 2019.
Rakvere Kreisilaat 2019. Foto: Ain Liiva

Kooliaasta alguse puhuks korraldatakse Rakveres mitmetähenduslikku nime kandvad Chilli sügispäevad, mis kestavad terve järgmise nädala vältel. Esmaspäevast laupäevani peetakse mitmel pool kodukohvikuid ning laupäeva võtavad kokku hulgalised tegevused üle kogu Rakvere.

Ürituse korraldaja Katrin Põllu sõnul saavad päevad hoo sisse kodukohvikute nädalaga. "Näiteks Rõõmurulli kodukohvik, mis asub Rakvere südalinnas, on järgmisel nädalal avatud kõikidel päevadel. Seal pakutakse itaalia käsitööjäätist, itaaliapäraseid snäkke ja pastat. Kohvikupidaja lubas, et seal on palju kraami, mida naljalt toidupoest ei leia," kirjeldas Põllu.

Maiasmokkadel tasub kindlasti uudistamas käia Magusanurga kodukohvikus. "Magusanurga kohvikus pakutakse kõikvõimalikke magusaid pulgakooke, snäkke, jooke ja nii edais," jätkas Põllu ning lisas, et loodetavasti näidatakse mõnes kodukohvikus ka televiisorit. "Kindlasti tahavad paljud eestlased nädalavahetusel rallit vaadata ning ilmselt on selleks ka võimalused tekitatud," märkis ta.

Laupäeval toimub Kastani puiesteel laat, kuhu kauplejaid on kokku tulnud kõikidest Eesti nurkadest ning ka Lätist ja Leedust. "Pakutakse absoluuutselt kõike. Lambanahkadest käsitööseebini välja, midagi leiab siit igaüks," jätkas ürituse korraldaja.

Tegevust jagub ka spordihoonesse ja kõrval olevasse parklasse. "Parklas toimuvad Rakvere rammumehe võistlused ning kuiva ilma kohal teevad professionaalid skatepargis trikke," jätkas Põllu.

Laupäeva õhtu võtab kokku Graniidi 17 ja Shanoni kontsert Vallimäel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles