Lääne-Virusse toodi kolm Euroopa meistrikulda

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kaisa Rooba (paremal) ja Epp Paalberg läbisid neile juba varasemast tuttava katsumuse edukalt ning võitsid Euroopa meistrikulla naisjuunioride klassis.
Kaisa Rooba (paremal) ja Epp Paalberg läbisid neile juba varasemast tuttava katsumuse edukalt ning võitsid Euroopa meistrikulla naisjuunioride klassis. Foto: Ģirts Freijs

​Mitu Rakvere Orienteerumisklubi liiget tegi läinud nädalal kaasa Euroopa meistrivõistlustel rogainis ja naasid Lätis korraldatud raskelt katsumuselt väga korraliku noosiga: ennast ja poolehoidjaid rõõmustati lausa kolme kuldmedaliga.

Tegu oli algselt kevadeks kavandatud, kuid koroonaviiruse laialdase leviku tõttu edasi lükatud tiitlivõistlustega, kus Rakvere Orienteerumisklubist võistlesid eri tiimides kaasa üheksa sportlast. Koort aitas seejuures riisuda peamiselt noorem generatsioon: kontinendi meistriks krooniti naisjuuniorid Kaisa Rooba ja Epp Paalberg ning juunioride segavõistkondade arvestuses koos kahe kaaslasega esikohale tüürinud Sander Pritsik.

Nende kõrval ütlesid kõrges mängus sõna sekka teisedki. Nii saavutasid meeste superveteranide klassis ööpäeva väldanud jõuproovi lõpuks Aleksander Pritsik ja Jaak Rohtsalu neljanda koha nagu ka naisveteranide arvestuses Evelyn Himma ja Merike Mets. Naiskondlikus konkurentsis said Liis Uusküla ja Jaana Olvet 19. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles