Ametikoolid köidavad medaliste ja kraadiga õppureid (1)

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
1. septembril 2019 ühendati Lääne-Viru rakenduskõrgkool maineka Tallinna tehnikakõrgkooliga (TTK). TTK rektor Enno Lend (keskel) andis koolile üle uhke taime. See on läinud kasvama. Teenusmajanduse instituudi rektor Helle Noorväli (vasakul) sõnas, et ühendamise mõju on olnud hea.
1. septembril 2019 ühendati Lääne-Viru rakenduskõrgkool maineka Tallinna tehnikakõrgkooliga (TTK). TTK rektor Enno Lend (keskel) andis koolile üle uhke taime. See on läinud kasvama. Teenusmajanduse instituudi rektor Helle Noorväli (vasakul) sõnas, et ühendamise mõju on olnud hea. Foto: Ain Liiva

Sel sügisel võivad kõik kutset andvad maakonna koolid olla rahul, sest neid on tabanud sisseastujate tulv. Koroonakriis on tõstnud isu omandada teadmisi ja oskusi ning niimoodi pürgivad parimatest parimad õppima ja isegi heade tulemustega lõpetanu võib jääda haridustempli ukse taha.

Kõikidele erialadele oli konkurss, avaldusi laekus rohkem, kui on õppekohti. Nii öeldi Tallinna tehnikakõrgkooli (TTK) teenusmajanduse instituudist.

TTK teenusmajanduse instituudi rektor Helle Noorväli rääkis, et kooli ajaloos nii kõrget konkurssi olnud pole. “See oli suur üllatus. Saame aru, et selle tagamaad on seotud eriolukorra ja koroonaga. Inimesed, kel pole töökohta või tegevust, tahavad õppida,” lausus Noorväli.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles