Piltuudis ⟩ Laekveres tegutsev tankla on ametlikult avatud

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Osaühingu Artiston üks omanikke Margo Klaasmägi (paremal) ja Vinni vallavanem Rauno Võrno testisid Laekvere tankla avamisel, kui palju diislikütet 20-liitrisesse kanistrisse õigupoolest mahub. Klaasmägi tulemuseks oli 20,4 liitrit.
Osaühingu Artiston üks omanikke Margo Klaasmägi (paremal) ja Vinni vallavanem Rauno Võrno testisid Laekvere tankla avamisel, kui palju diislikütet 20-liitrisesse kanistrisse õigupoolest mahub. Klaasmägi tulemuseks oli 20,4 liitrit. Foto: Vinni vallavalitsus

Reedel avati Laekveres osaühingu Artiston ja aktsiaseltsi Jetoil koostöös valminud diislipunkt, kus seni kestis klientide teenindamise prooviperiood.

Ligemale paarkümmend aastat tagasi idanema hakkanud tankla rajamise ideest ja kogu protsessist rääkis avamisüritusel Artistoni juhatuse liige Margo Klaasmägi.

Piduliku sündmuse tunnistajateks olid teiste seas veel Jetoili juhatuse liige Hannes Kägu ja Vinni vallavanem Rauno Võrno. Viimane kiitis mõtte algatajat Klaasmäge selle eest, et ettevõtja oli tegutsenud diislipunkti rajamise nimel laiemalt kohaliku kogukonna huvisid silmas pidades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles