Üks kilvahooaeg lõpeb ja peagi alustatakse uut

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kooliõpilasi Lääne-Viru kilvasarjas napib, uute kilbarite kasvulava eest kannab peamiselt hoolt Rakvere gümnaasium.
Kooliõpilasi Lääne-Viru kilvasarjas napib, uute kilbarite kasvulava eest kannab peamiselt hoolt Rakvere gümnaasium. Foto: Vladislav Musakko

Lääne-Virumaa võistkondlikus mälumängusarjas osalevad kilbarid tulevad kurja viiruse tekitatud seisaku järel taas liikvele.

Hooaeg võetakse viimase mänguga Rakveres Katariina Keldris kokku ja selgitatakse lõplik paremustabel neljapäeva, 10. septembri õhtul. Otsustava mängu korraldab võistkond Palermo.

Üldesikohale pretendeerivad võistkonnad Projekt (32,5 kohapunkti) ja Arkadi (34). Kolmandale kohale on kandidaate koguni kolm: Hulja (53,5), Rahvuslik Kogu (54,5) ja Erakud (58,5). Samas tuleb arvestada asjaoluga, et kogutud kohapunktidest võetakse paar kehvemat tulemust maha ja veel on võimalikud üllatused. Siiski on vahe esimese kahe ja järgnevate vahel sedavõrd suur, et esikohta teised ei ohusta.

"Käesolev hooaeg jääb lühikeseks, aga mitte lõpetamata," ütles Lääne-Viru mälumängusarja üks eestvedajaid Maris Marko. Tema sõnul jääb vahele kolm mängu, kuid hooaja lõpetamise au kuulub tabeli viimasele, uue nime all tekkinud võistkonnale Palermo, mille liikmed on kohalike kilbarite seas siiski juba tuntud tegijad. "Loodetavasti ei riku viirus ära 24. septembril algavat värsket hooaega. Ei taha ette kujutadagi, et 15 kohtumisega hooaeg võiks kesta näiteks viis aastat. Loodame parimat ja peseme käsi, õnneks ei ole mälumäng kontaktsport," lisas Maris Marko.

Mälumängusarja korraldab MTÜ Rakvere Mäluprojekt ja toetab Rakvere linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles