Visa hing Egert Haller tõmbab taas selga Tarva vormi

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Egert Haller (palliga).
Egert Haller (palliga). Foto: Ain Liiva

Rakvere Tarva korvpallimeeskond sai paika järjekordse olulise lüli, sõlmides lepingu juba tuttava 25-aastase tagamängija Egert Halleriga.

Möödunud hooajal jõudis Haller Eesti ja Läti klubide ühisliigas enne mängude katkestamist koroonaviiruse tõttu esindada Lääne-Virumaa korvpalli lipulaeva 26 kohtumises. Tema arvele kanti nendes keskmiselt 26,8 minutiga 12,3 punkti ja kolm lauapalli. Silma paistis 192 cm pikk pallur aga eelkõige kõrge töökultuuri ning hingestatud ja kompromissitu võitlejanatuuriga.

"Võistkonnana ja selle komplekteeritusega, mis meil eelmisel hooajal oli, jättis kõik positiivse tunde kuni koroona hooaja lõpetas," rääkis Egert Haller. "Selleks hooajaks mul otseselt laua peal väga mingeid teisi pakkumisi polnud peale Tallinna Kalev/TLÜ, kes tegi natukene juttu. Korraks rääkis agent samuti ühe välismaa klubiga, aga lõpuks oligi Tarvas ainukene tõsine variant ja seetõttu tegin sellise otsuse."

Tema sõnul aitas lihtsamini öelda Tarvale jaa-sõna Rakvere tiimi korralik meeskonnavaim ja andunud kodupublik. "Lisaks on eelmisest hooajast tuttav treener [Juris Umbraško] ja mõned mängijad. Eks endal ole ka mugavam ja mõnusam, kui treeneri käekirja mingil määral juba tunned," tähendas Egert Haller.

Palluri ütlusel loodab ta, et Rakvere Tarva rivistuses mängivad kohalikud poisid hakkavad samuti üha rohkem kaela kandma ning mänguraskust enda peale võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles