GALERII ⟩ Multifilmikangelased Maša ja karu tervitasid kooliuusikuid (1)

Copy
Väike-Maarja gümnaasiumi õpilasi tervitasid multifilmikangelased.
Väike-Maarja gümnaasiumi õpilasi tervitasid multifilmikangelased. Foto: Väike-Maarja gümnaasium

Väike-Maarja gümnaasiumi saal oli enne õppeaasta avaaktust täis suminat ja elevust. Üle väga pika aja oldi taas koos. Rõõmu lisasid lapsi tervitama tulnud tuntud multifilmikangelased. 

Väike-Maarja gümnaasiumi direktor Marje Eelmaa ütles, et viimati kohtus kogu koolipere Eesti vabariigi aastapäeva aktusel.

Saal tervitas aplausiga 32 kooliuusikut, kes liitusid Väike-Maarja gümnaasiumi perega. Saali astunud multifilmist tuttavad Maša ja karu läksid igale lapse hinge.

Väike-Maarja gümnaasiumisse astuda sooviv seitsmeaastane Maša läbis kiire kooliküpsustesti ning demonstreeris enda arvutamis-, kirjutamis- ja joonistamisoskust. Maša ja karu julgustamisel ja suunamisel tulid esimese klassi õpilased rahva ette koolimütsi, aabitsat, nimelist pliiatsit ja väikest maiustust vastu võtma.

10. klassis alustas sel aastal 22 õpilast, kes said samuti aktusel kätte oma õpilaspiletid.

Kinnitamaks ühist teekonda sõbralikuma ning turvalisema kooli poole, allkirjastasid direktor Marje Eelmaa, kooli hoolekogu esimees Meeli Veia, õpetajate esindaja Merle Kiigemaa ja õpilasesinduse president Eliise Joonas traditsiooniliselt koolirahu lepingu.

Sõnavõttudes soovitud avastamisrõõmu ja silmade sära kõrval kõlas ka direktori ajakohane soov: "Et me kõik terved oleksime!" 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles