Ettevõtja tänas sõpru võimsa peo ja ilutulestikuga

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Võsu öötaevast nädala eest valgustanud suursugusest ilutulestikust said lisaks tänupeo korraldanud Olev Puldre külalistele osa kogu asula rahvas ja ka kaugema kandi inimesed.
Võsu öötaevast nädala eest valgustanud suursugusest ilutulestikust said lisaks tänupeo korraldanud Olev Puldre külalistele osa kogu asula rahvas ja ka kaugema kandi inimesed. Foto: Ekraani kuvatõmmis

Rakvere ettevõtja ja linnavolikogu liige Olev Puldre kutsus eelmisel neljapäeval Võsule O Kõrtsi kokku üle poolesaja lähema sõbra koos abikaasadega, et öelda neile aitäh toredate ühiste hetkede eest ning veel kord mõnusalt üksteise seltskonda koos hea ja paremaga nautida.

"Mõte tuli sellest, et mul on rohkelt sõpru, kellega olen elus palju koos olnud, aga viimastel aastatel pole kohtunud. Mõnda polnud juba kümme aastat näinud," rääkis Olev Puldre. "Lihtsalt tahtsin neid näha ja kutsusin külla, et tuletada natukene meelde vanu aegu. Me ei nostalgitsenud, vaid tegime ühe uhke peo koos ilusate esinejatega."

Ta lisas, et õige pisut ajendas kokkusaamist korraldama tervislik olukord, mis pole viimastel aastatel olnud just parimate killast.

Olev Puldre korraldatud kokkusaamisel, mida külastasid teiste seas ettevõtja Oleg Gross, Laansoode motokrossidünastia pea Juhan Laansoo, Rakvere abilinnapea Rainer Miltop ning paljud teised, võis peolaualt leida mitmesuguseid hõrgutisi alates mustast ja punasest kalamarjast ning lõpetades austritega.

Tallinnast oli kohal barbeque-auto, mis pakkus liha-, kana- ja kalaroogasid. Selle kõige kõrvale joodi mõistagi šampanjat.

Olev Puldre.
Olev Puldre. Foto: Meelis Meilbaum

"Kõik, keda kutsusin, olid kohal. Mitte ükski sõber ei jätnud tulemata. Nautisime õhtut ja saime vaadata numbreid alates kabareest ning lõpetades ilutulestikuga," tähendas Puldre, kelle külalistel aitasid toredat meeleolu luua õhtujuht Hannes Võrno ja telesaatest "Eesti mäng" tuttav Gaute Kivistik.

Tantsuks mängis Eesti parima džässsaksofonisti Raivo Tafenau Band ning silmailu pakkus külalistele revüüteater Starlight Cabaret koos Eesti ihaldatuima poissmehe, laulja Kalle Sepaga.

Samuti ei puudunud vägev, kaheksa minutit väldanud muusikaline ilutulestik ansambli Karavan laulu "Väikest poissi tean" saatel, mis võttis peo võõrustaja ütlusel paljudel inimestel silmad märjaks. "Rakvere linna viimane ilutulestik oli kindlasti kehvem," ütles Olev Puldre, kes lubas toredat koosviibimist kindlasti korrata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles