Noormehed võistlesid rannavolle tiitlitele

Virumaa Teataja
Copy
Lääne-Viru maakonna rannavõrkpalli meistrivõistluste kolm noormeeste vanema vanuserühma tugevamat paari. Võitjad olid Sten Umerov (vasakult kolmas) ja Andris Vahula (vasakult neljas).
Lääne-Viru maakonna rannavõrkpalli meistrivõistluste kolm noormeeste vanema vanuserühma tugevamat paari. Võitjad olid Sten Umerov (vasakult kolmas) ja Andris Vahula (vasakult neljas). Foto: Rakvere Spordikool

Rakvere staadioni liivaväljakutel selgitati tänavused Lääne-Viru maakonna noormeeste meistrid rannavõrkpallis.

Kui Eesti kuni 16-aastaste poiste meistrivõistluste pronksiomanikud Andris Vahula ja Ralf Aros mängisid suvistel riigi noortesarja etappidel ühise tiimina, siis Lääne-Viru noorte meistrivõistlustel otsustasid mõlemad suurema põnevuse tekitamiseks madistada koos sootuks uue paarilisega.

Vanema vanuserühma (snd 2002 ja hiljem) meistritiitli võitsid lõpuks nelja paari konkurentsis Sten Umerov ja Andris Vahula, kellele järgnesid teisena Mattias Kask ja Ralf Aros ning kolmandana Sander Kaasik ja Marten Mikker. Seejuures kogusid kaks esimest paari võrdse arvu punkte, mistõttu sai kullaomanike selgitamisel otsustavaks omavaheline mäng. Selles võitsid Umerov ja Vahula 2:1.

Nooremas vanuserühmas (snd 2006 ja hiljem), kus võistles seitse paari, moodustasid esikolmiku Mark Oliver Ojamets ja Rico Kruus, Siim Paaver ja Gregor Laats ning Kristo Korjus ja Armin Johannes Kender.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles