Aqva spaa juht: asjadest tuleb rääkida nii, nagu need on

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kevadel koroonaviiruse puhkedes pidi Aqva spaa juht Roman Kusma hotelli ja veekeskuse uksed sulgema, mis andis ettevõtte majandustegevusele paratamatult tuntava tagasilöögi.
Kevadel koroonaviiruse puhkedes pidi Aqva spaa juht Roman Kusma hotelli ja veekeskuse uksed sulgema, mis andis ettevõtte majandustegevusele paratamatult tuntava tagasilöögi. Foto: Ain Liiva

Tallink teatas kolmapäeval töötukassale, et koondab 400 inimest, kellest rohkem kui pooled on ettevõtte palgal olevad hotellitöötajad.

Rakvere Aqva spaa tegevjuht Roman Kusma nimetas turismi olukorda Eestis jätkuvalt viletsaks. “Eriti Tallinnas, mis on puhtalt üles ehitatud välisturistidele,” lausus ta. “Tallinn kannatab seetõttu kõige rohkem. Sügis alles hakkab näitama, mis kõik juhtuma hakkab, sest seda on isegi raske ennustada.”

Kusma sõnul Tallinnast väljapoole jäävad piirkonnad nii palju kannatada ei saanud kui pealinn. “Siseturism mingil määral ikka töötas. Ei saa nüüd öelda, et läks sama hästi kui eelmisel aastal, aga sellegipoolest see mingil määral taastus,” rääkis Aqva juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles