Sotsiaalminister tunnustas vanemaealisi

Andres Pulver
, ajakirjanik
Copy
Riho Kutsar.
Riho Kutsar. Foto: Meelis Meilbaum

Sotsiaalminister Tanel Kiik tänas vanemaealisi, kes andsid kevadise eriolukorra ajal panuse COVID-19 kriisiga toimetulekuks, sõltumata sellest, kas nad tegid seda ametis olles või vabatahtlikuna. Samuti tänatakse neid, kes on oma tegevusega kogukonnas silma paistnud.

Lääne-Virumaalt pälvisid tunnustuse Mare Oja Tapal tegutsevast MTÜ-st Seenior, Viru-Nigula vallavolikogu esimees Riho Kutsar ja Rakvere linnavalitsuse majandusspetsialist Margit Tiidemaa. Minister tunnustas 31 inimest.

Sotsiaalministeerium korraldab igal aastal augustis traditsioonilise sotsiaalministri vastuvõtu, et tunnustada silmapaistvaid vanemaealisi. Sel aastal otsustati COVID-19 haigestumiste arvu tõusu tõttu tänuüritus ära jätta ning kõigile tunnustuse pälvinutele saadetakse tänukiri koos meenega koju posti teel.

"Käesolev aasta on COVID-19 leviku tõttu muutnud meie kõigi tavapärast elukorraldust ning oleme pidanud kohandama oma harjumusi, mõtlemist ja käitumist. Ministeeriumil on hea meel tänada 31 vanemaealist, kes tegid eriolukorra ajal suure pühendumusega tööd ning abistasid neid, kes seda kõige rohkem vajasid," rääkis sotsiaalminister Tanel Kiik. "Tunnustamisväärselt on kõik need inimesed oma kogukonnas silma paistnud, teisi toetanud ja abistanud ning inspireerinud ka teisi kogukonnaliikmeid."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles