Ühikaelu käib tudengiaastate juurde

Kristi Ehrlich
, peatoimetaja kohusetäitja
Copy
Kõigi korruste ühiskasutatavad puhkeruumid on identsed, kui seinte värv kõrvale jätta. Kotttoolid mugavaks äraolemiseks, arvuti ja suure ekraaniga teler. Neljanda korruse elanikke rõõmustab veel klaasist katus, mis laseb ruumi lisavalgust.
Kõigi korruste ühiskasutatavad puhkeruumid on identsed, kui seinte värv kõrvale jätta. Kotttoolid mugavaks äraolemiseks, arvuti ja suure ekraaniga teler. Neljanda korruse elanikke rõõmustab veel klaasist katus, mis laseb ruumi lisavalgust. Foto: Marianne Loorents

Külma veega pesemist ei kujuta praegused õpilaskodu asukad ilmselt ettegi. Nii nagu ei osanud Rakvere internaatkooli kasvandik Virve mõeldagi sellele, et nõudepesutoimkonnas küüritaks nõusid millegi muu kui sinepipulbriveega. Nelele oli korduv toaukse piitade pealt maha võtmine miski, millega pidi kohanema. Iga aeg on oma nägu ja elu, mida elatakse ühiselamutes, jälle ajastu nägu.

Uus õpilaskodu annab nii panni kui ka saunalina

Rakvere ametikooli õpilaskodu on Eestis praegu kõige moodsam. Selle juhataja Urve Saar ütleb: “Kõik on tehtud selleks, et õpilane saaks koolis käia ja oma vaba aega kasulikult veeta.” Nii ongi õpilaskodu poolt ette nähtud potid-pannid, noad-kahvlid ja puhas voodipesu, mis tuleb pesumajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles