Raudmees Valmo Kriisa teeb Kadrinas lihased taas soojaks

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Visa korvpallihing Valmo Kriisa pühendab muu tegevuse kõrvalt energiat järelkasvule, tutvustades pallimängu algtõdesid Tartus lasteaialastele.
Visa korvpallihing Valmo Kriisa pühendab muu tegevuse kõrvalt energiat järelkasvule, tutvustades pallimängu algtõdesid Tartus lasteaialastele. Foto: Kristjan Teedema

Reedel ja laupäeval Kadrinas toimuval hooajaeelsel Karude karikaturniiril korvpallis astub üle mõne aja korvpalliplatsile endine Eesti koondise mängumees Valmo Kriisa.

Eesti ja sealhulgas Lääne-Virumaa korvpallipublikule 46-aastane täpse viske- ja söödukäega veteran tutvustamist loomulikult ei vaja. Piisab, kui märkida, et tema kaasabil saavutas Rakvere Tarvas 2010. aastal Eesti meistrivõistlustel ajaloolise hõbeda.

Koroonaviiruse tõttu poolikuks jäänud möödunud hooajal kuulus Valmo Kriisa neljas Eesti üle 45-aastaste seenioride meistrivõistluste kohtumises BC Ribi hingekirja, visates nende kasuks igas kohtumises keskmiselt 27,5 punkti.

Algavast hooajast on tagamängija kodumeeskonnaks Eesti meistrivõistluste teises liigas võistlev BC Viljandi vald/Eesti Maavara. Samast tiimist leiab veel mitu tuntud nime, näiteks varasemalt riigi meisterklubi BC Kalev/Cramo koosseisu kuulunud Madis Soodla ja Kristo Mangelsoo, aga samuti kunagise Ehitustööriista palluri Vaiko Riivese. Kõigil kolmel mehel on pikkust kaks meetrit või mõni sentimeeter enam.

Kriisa ja kompanii tulevad Kadrinas platsile Karude karikaturniiri reedeses poolfinaalmängus Pärnu Sadamaga. Teises poolfinaalis on vastamisi Kadrina Karud ja Tartu Ülikool.

Karude tiimi mänedžer Raivo Tribuntsov toonitas hooajaeelsest turniirist rääkides, et publikut mängusaali seekord ei lubata. "Midagi pole parata, kuid turniir tuleb kahjuks pealtvaatajate jaoks kinnine. Loodame südamest, et meie poolehoidjad saavad algaval Eesti meistrivõistluste hooajal siiski esiliiga mänge Kadrinas piiluda," kõneles Tribuntsov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles