Tarva ameeriklased on kohal, kuid ühe koroonatesti tulemused viibivad

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Devin Lee Harris ootab pikisilmi koroonatesti vastust, et saada teada, kas ta võib asuda tiimikaaslastega koos harjutama või mitte.
Devin Lee Harris ootab pikisilmi koroonatesti vastust, et saada teada, kas ta võib asuda tiimikaaslastega koos harjutama või mitte. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Rakvere Tarva korvpallitiimi kaks välismängijat, Devin Lee Harris ja Riley Hayes, jõudsid läinud reedel Eestisse. Mõlemad mehed andsid lennujaamas kohe koroonaproovi.

Kui keskmängija Hayesi testitulemus on selgunud ja see oli negatiivne, siis eelmisest aastast tuttava tagamehe Harrise testi vastus pole ka neli päeva hiljem terviseametilt veel laekunud.

Rakvere meeskonna mänedžer Arnu Lippasaar avaldas lootust, et tegu on lihtsalt asjaolude kehva kokkusattumusega. "Hästi ei usu, et kui ühe välismängija test oli negatiivne, siis teise oma mitte. Mõlemad tulid sama lennukiga," märkis ta ja lisas, et kuigi tulemuste teada saamiseks oli ta palunud ennast määrata kontaktisikuks, tekkis mingil põhjusel infovahetuses tõrge ning valitseb teadmatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles