Virge Ong ja Moonika Suurmaa on teel aasta õpetaja tiitlile

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Hea juht tunneb rõõmu oma meeskonnast. Mullu maakonnas aasta klassi­juhataja tiitli võitnud Lea Salumetsa (paremal) edu üle rõõmustab Sõmeru põhikooli direktor Virge Ong, kes kandideerib riigis aasta ­õppeasutuse juhiks.
Hea juht tunneb rõõmu oma meeskonnast. Mullu maakonnas aasta klassi­juhataja tiitli võitnud Lea Salumetsa (paremal) edu üle rõõmustab Sõmeru põhikooli direktor Virge Ong, kes kandideerib riigis aasta ­õppeasutuse juhiks. Foto: Ain Liiva

Aasta õpetaja tiitlit püüavad sel aastal Lääne-Virumaalt Moonika Suurmaa Rakvere Rohuaia lasteaiast ja Sõmeru põhikooli direktor Virge Ong. Neid ühendab armastus ja kirg oma töö vastu.

Virge Ong tunnistas, et kevadest on ta kaks korda heas mõttes šokis olnud. Sõmeru põhikooli direktor on üle kullatud tiitlitega, esmalt valiti ta teist korda maakonna kõige tublimaks haridusjuhiks. “Mõtlesin, et oi-oi kui tore. Emotsioonid läksid kohe üle pea. Teadet aasta haridusjuhi nominatsiooni kohta lugesin kaks korda,” rääkis Ong.

Tõsi, 195 õpilase ja 38 meeskonnaliikmega Sõmeru põhikooli direktor on aupaistes koos riigi parimate koolidirektoritega. Temast võib saada aasta õppeasutuse juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles