Rakvere riigigümnaasiumi rajamine läheb sujuvalt

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Rakvere riigigümnaasiumi arhitektuurikonkursi võidutöö "Pargielu" annab aimu, milline koolihoone 1. septembril 2022 avatakse.
Rakvere riigigümnaasiumi arhitektuurikonkursi võidutöö "Pargielu" annab aimu, milline koolihoone 1. septembril 2022 avatakse. Foto: Riigi Kinnisvara AS

Riigi Kinnisvarast öeldi, et Rakvere riigigümnaasiumi rajamise plaanid on jõus. 

"Rakvere riigigümnaasiumi ehitus on eelarves ja ajakavas ning avamiskuupäev ei ole muutunud – 1. september 2022," ütles Riigi Kinnisvara kommunikatsioonijuht Mariliis Sepper.

Lähiplaanide kohta sõnas ta, et oktoobriga valmib eelprojekt. "Järgmiseks etapiks on tööd tehnosüsteemidega," lausus Sepper.

Jaanuaris kuulutati Riigi Kinnisvara, haridus- ja teadusministeerium ja Eesti Arhitektide Liidu korraldatud Rakvere riigigümnaasiumi arhitektuurikonkursi võitjaks arhitektuuribüroo Salto ideekavandiga "Pargielu".

Rakvere riigigümnaasium kerkib L. Koidula, Tuleviku, Vabaduse ja Võimla tänava ringristmikule, ehitust rahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondist ning riigieelarvest. Gümnaasiumi avaaktus on plaanitud 2022. aasta 1. septembrile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles