Päevapilt: Põlengus räsitud Rakvere mini-Rimi avamisel oli rahvamurd

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Põlengus räsitud Rakvere mini-Rimi uksed avati taas. Rahvast oli uudistama tulnud tublisti. 
Põlengus räsitud Rakvere mini-Rimi uksed avati taas. Rahvast oli uudistama tulnud tublisti. Foto: Ain Liiva

Aprillis toimus Rakvere kesklinnas toidukaupluse mini-Rimi põleng – kauplust räsisid nii tuli kui ka kustutusvesi. Tänaseks on taastamistööd lõppenud ja kauplus avas ostjatele uksed. Inimesed korraldasid paraja ostumöllu.

Rakvere mini-Rimi juhataja Leelo Valk rääkis, et pood läbis totaalse muutuse ja on taastatud selliselt, nagu näevad välja kõige uuemad Rimid üle Eesti. Poekülastajaid ootavad uuendused ja üllatused.

"Meil on nüüd olemas kauaoodatud iseteeninduskassad, soojatoidulett ning salatibaar. Lisaks saab tänasest Rimist osta teele kaasa sooja värsket kohvi. Eraldi väljapaneku moodustavad veganitooted," rääkis Valk. Ta lisas, et poe avamise emotsioonid on rõõmsad ja ootusärevus suur, kauplus on töötaja sõnutsi väga ilus.

Rimi Eesti Food AS-i kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Gruppen AB.

Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 276 kauplust, sealhulgas 87 hüpermarketit (neist 17 Eestis), 68 supermarketit (neist 20 Eestis), mini-Rimisid 100 (neist 44 Eestis), ekspress-Rimisid 20 (neist 3 Eestis) ning üks odavmüügikauplus Lätis. Rimi pakub Eestis tööd ligi 2700 inimesele.

Rakvere mini-Rimis töötab kaksteist inimest, aprillikuise õnnetuse ajal oli tööl kuus. Rakvere mini-Rimis on pinda veidi üle viiesaja ruutmeetri.

17. aprillil said päästjad väljakutse Rimi poe põlengule kell 12.40 ning teataja sõnul olid leegid kaupluse katusest väljas. Tulekahju lokaliseeriti kella 13.57-ks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles