Korvpalluri positiivse koroonaproovi mõju on sügisturniirile väike

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Korvpallimeeskonna Rakvere Tarvas mänedžeril Arnu Lippasaarel (keskel) jagub algava võistlushooaja eel mõtteainet rohkem kui küll. Sportliku poole kõrval tuleb klubil järgida pingsalt koroonaviiruse leviku tõkestamiseks kehtestatud nõudeid ja soovitusi.
Korvpallimeeskonna Rakvere Tarvas mänedžeril Arnu Lippasaarel (keskel) jagub algava võistlushooaja eel mõtteainet rohkem kui küll. Sportliku poole kõrval tuleb klubil järgida pingsalt koroonaviiruse leviku tõkestamiseks kehtestatud nõudeid ja soovitusi. Foto: Meelis Meilbaum

Üks Rakvere Tarva korvpallitiimi mängijatest osutus koroonaviirusega nakatunuks, selgus kordustesti tulemusest. Täna õhtul Rakvere spordihallis algav nelja meeskonna sõprusturniir ohus siiski pole.

Tarva meeskonna mänedžer Arnu Lippasaar kinnitas, et positiivse kordustesti andnud mängija on läinud nädalal välismaalt saabunud pallur, kelle nime ta mängijaga sõlmitud lepingule viidates avalikustada ei tohi.

Samas on varasematele sõnumitele tuginedes teada, et rakverlaste tiimiga on liitunud kaks ameeriklasest korvpallurit: mullusest tuttav tagamängija Devin Lee Harris ja esimest korda Euroopasse saabunud tsenter Riley Hayes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles