Vollemeestest viis esikohakarika koju Mario Vool

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rannavolle karikasarja Tööriistamarket Cup kolm edukamat mängijat olid Mario Vool (keskel), Raigo Pärs (vasakul) ja Alo Altermann.
Rannavolle karikasarja Tööriistamarket Cup kolm edukamat mängijat olid Mario Vool (keskel), Raigo Pärs (vasakul) ja Alo Altermann. Foto: Rakvere Rannavolle Facebook

Lõpule jõudis seitsmest etapist koosnenud harrastajate rannavõrkpalli karikasari Tööriistamarket Cup, mille otsustavale jõuproovile Rakveres oli lunastanud pääsu 24 hooaja vältel enim punkte kogunud mängijat.

Võidu võtsid viimasel osavõistlusel Tony Tammiksaar ja Mario Vool, kes on saanud tänavu harjutada kokkumängu ka varasematel etappidel.

Nende järel teenisid teise koha Marko Sõna ja Raigo Pärs ning tulid kolmandaks Tambet Talv ja Kaspar Pomerants, alistades pronksimatšis Alo Altermanni ja Janar Madilaineni.

Üldarvestuse parimaks kerkis Mario Vool, talle järgnesid Raigo Pärs ja Alo Altermann. Kõigil kolmel õnnestus edestada enne viimast etappi esikohta jaganud, kuid otsustavatest vollelahingutest eemale jäänud Karmo Arost ja Viljo Arost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles