Ettevõtlusnädal toob Lääne-Virumaale pea 25 üritust

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Lääne-Virumaal toimub ettevõtlusnädala raames pea 25 üritust.
Lääne-Virumaal toimub ettevõtlusnädala raames pea 25 üritust. Foto: MTÜ MAAKONDLIKUD ARENDUSKESKUSED

Lääne-Virumaal toimub ettevõtlusnädala raames pea 25 üritust, sest ettevõtlikkus on praegu olulisem kui kunagi varem. 

Ettevõtlusnädal saab 1. oktoobril avapaugu üritusega "Õpime koos 2020!", järgnevad seminar "Koroona ja ettevõtlus – heitlus, võitlus või võit – milliseks on kujunenud?", traditsiooniline inspiratsiooni ja motivatsioonipäev "Lääne-Virumaa ettevõtluspäev" ja paljud muud ettevõtmised.

Ettevõtlusnädala raames toimub tänavu pea 200 temaatilist üritust. Kõikides Eesti maakondades korraldatakse muu hulgas ettevõtlusega alustama julgustavaid veebiseminare, konverentse, töötubasid. Suurem osa neist on tasuta.

Tänasest on ettevõtlusnädala programm avalik ja alanud on registreerumine pakutavatele üritustele. Traditsiooniline üleeestiline ettevõtlusnädal "Avasta ettevõtlikkuse valem!" toimub sel aastal 5.–11. oktoobril.

"Tänavusel ettevõtlusnädalal tutvustame viise, kuidas olla ettevõtlikum ja nutikam, seetõttu on üheks fookuseks ka e-kaubandus, sest just tänu veebipõhistele lahendustele õnnestus paljudel ettevõtjatel sel aastal koroonakriisi kiuste oma tegevust jätkata või isegi uuele tasemele viia," rääkis maakondlike arenduskeskuste võrgustiku juhatuse liige Andres Huul.

"Ettevõtlusnädala eesmärk on inspireerida ja julgustada inimesi enda ideid ellu viima, olgu selleks näiteks äriga alustamine, e-poe loomine või mõne uue põneva tootega turule tulemine. Selleks et jõuda ühel päeval oma unistuste täitumiseni, tuleb hakata samm sammu haaval valitud suunas liikuma. Ettevõtlusnädal annab selleks väga hea stardipaku," lisas ta.

Ettevõtlusnädalal pakutavaga programmiga saab tutvuda ja üritustele registreeruda ettevõtlusnädala veebilehel.

Ettevõtlusnädala korraldajad järgivad Eesti valitsuse kehtestatud ürituste korraldamise nõudeid ja terviseameti soovitusi, et tagada kõikidele huvilistele neil turvaline osalemine. Korraldajad soovitavad siseruumides toimuvatel ettevõtmistel kanda maske.

Ettevõtlusnädala korraldajad on valmis tegema selle kavasse ka jooksvaid muudatusi, juhul kui olukord seda ette nõuab.

Ettevõtlusnädalat korraldavad maakondlikud arenduskeskused juba 15. korda ning see toimub kõigis 15 maakonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles