Juhtkiri: õilis tegu üllal eesmärgil

Virumaa Teataja
Copy
Virumaa Teataja.
Virumaa Teataja. Foto: Meelis Meilbaum

Virumaa Teataja tänane esikülg räägib läänevirulasest riigikogu liikme Kaido Höövelsoni väga õilsast teost. Ta paneb sügisel müüki hulga isiklikke asju ja kavatseb müügist saadava tuluga toetada Rakveresse plaanitava Pärdi muusikamaja ehitust. Kas pole mitte ilus eeskuju?

Sportlased on varemgi oma varustust müünud, et saadud summa hiljem annetada. Sangaril endal ei ole asjadest kahju ja kollektsionääril ei ole kahju ka korralikku raha nende eest välja käia. Sellest kujuneb nii-öelda võit-võit-situatsioon – kõik saavad midagi.

Meenutame siinkohal lugu aastast 2015, mil Ott Tänak oma Ford Fiestaga WRC Mehhiko etapil järve põrutas. Lugu ja video sellest intsidendist kogus nõnda palju populaarsust, et autoosadest said meened. Uks jõudis noore rallisõitja Robert Virvese kätte, kes selle tänavu maha müüs. Pool tulust läks vähiravifondile ja teine pool tema suure unistuse täitmiseks – Rally Estonial osalemiseks. Vahva lugu tegelikult väärtusetust autouksest, mis lõppkokkuvõttes võib aidata päästa elusid ja noorel mehel unistusi täide viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles