Korvpallirahvas püüab Guinnessi rekordit ja koristab konisid

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Viljar Larin aitab Haljala korvpallielule rohkem elu sisse puhuda. Sel suvel sai samas kandis tema eestvedamisel teoks Eesti meistrivõistluste etapp 3x3-korvpallis.
Viljar Larin aitab Haljala korvpallielule rohkem elu sisse puhuda. Sel suvel sai samas kandis tema eestvedamisel teoks Eesti meistrivõistluste etapp 3x3-korvpallis. Foto: Siim Semiskar

Laupäeval toimub Eesti eri paigus kõiki korvpallihuvilisi haarav ettevõtmine, mille käigus soovitakse püstitada uus Guinnessi rekord korvpalli vabavisete viskamises.

Rekordiürituse idee autori ja korraldaja Oliver Lälli sõnul on plaanis visata sada tuhat tabavat vabaviset ja selleks kutsutakse kossusõpru oma panust andma.

"Eesti korvpall tähistab tänavu oma sajandat sünnipäeva, ja mis saaks olla veel parem viis tähistamiseks, kui teha kõik koos maailmarekord," lausus Läll. Tema ütlusel saavad soovijad osaleda üritusel tasuta ja eelnev registreerimine pole vajalik. Sobiliku viskepaiga või väljaku leiab igaüks Eesti Korvpalliliidu kodulehelt. Praegu on ametlikke viskekohti 71, millest viis asuvad Lääne-Viru maakonnas: Haljalas, Tamsalus, Viru-Jaagupis, Vohnjas ja Näpil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles