Järjekorras viies Kamalammas algab Rakvere Vallimäel telkides

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Kui seni on toimunud rahvustoitude ja -kultuuride festival Kamalammas Rakvere Keskväljakul, siis tänavu kolitakse avaüritusega uuenenud Vallimäele.
Kui seni on toimunud rahvustoitude ja -kultuuride festival Kamalammas Rakvere Keskväljakul, siis tänavu kolitakse avaüritusega uuenenud Vallimäele. Foto: Vladislav Musakko

Laupäeva keskpäeval saab Rakvere Vallimäel alguse viiendat korda toimuv rahvustoitude ja -kultuuride festival Kamalammas. Järgmisel nädalal aga pakub festival maitse- ja kultuurielamusi mitmes Rakvere söögikohas ja koolis.

Rakvere kultuurikeskuse turundusspetsialisti Gunnar Viese sõnul püstitatakse rahvustoitude festivali avapäevaks Rakvere Vallimäele kaks suurt telki, mille alla kõik toitlustajad ja külastajad ära mahuvad.

“Kui seni on Kamalammas olnud Rakvere Keskväljakul ja seal on see kenasti vastu võetud, siis on huvitav näha, kuidas reageeritakse asukohavahetusele. Tahaks harjutada inimesi Vallimäele tulema, sest ilmselt ei ole paljud veel seal pärast uuendamist käinud,” rääkis Gunnar Viese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles