Kaitseväe 1. jalaväebrigaad tähistab aastapäeva

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Enam kui sajandivanuses kaitseväe 1. jalaväebrigaadis tunnustati ja ergutati reedel piduliku sündmuse tähistamiseks teenistujaid ja töötajaid.
Enam kui sajandivanuses kaitseväe 1. jalaväebrigaadis tunnustati ja ergutati reedel piduliku sündmuse tähistamiseks teenistujaid ja töötajaid. Foto: Oliver Turp

Reedel tähistatakse Tapa sõjaväelinnakus 1. jalaväebrigaadi 103. aastapäeva silmapaistvamate teenistujate ja töötajate tunnustamisega.

1. jalaväebrigaadi ülem kolonel Vahur Karus lausus, et iga kord, kui on tegemist organisatsiooni kasvatamisega, on vaja inimesi, sest just inimesed annavad organisatsioonile näo ja sisu.

Ta lisas, et on väga tänulik kõigile töötajatele, kes on aidanud 1. jalaväebrigaadil kasvada. "Pole olemas paremaid töökaaslasi, kellega koos brigaadi edasi kasvatada," lisas kolonel Karus.

Kuigi ametlikult täitus 1. jalaväebrigaadi loomisest 103 aastat 25. aprillil, ei saanud seda eriolukorra tõttu pidada ja nii lükkus pidulik üritus tänasele.

Aastapäeva tähistamine algas Tapa linnaku auditooriumis, kus tänati ning ergutati brigaadi tegevväelasi ning töötajaid, kes olid aasta jooksul silma paistnud oma tegude ja ettevõtmistega. Aastapäeva pidulik osa jätkub õhtul brigaadiülema vastuvõtuga Käsmus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles