Võlgu jäänud kontserdikorraldaja lapib auke ja siunab koroonaviirust

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Eesti Laulu võitja Uku Suviste ja teised Rakveres augustikuus esinenud artistid ei jää kokku lepitud tasuta, lubas kontserdikorraldaja Artur Rauhiainen.
Eesti Laulu võitja Uku Suviste ja teised Rakveres augustikuus esinenud artistid ei jää kokku lepitud tasuta, lubas kontserdikorraldaja Artur Rauhiainen. Foto: Marianne Loorents

Rakvere Vallimäe vabaõhukeskusesse mitu nimekat artisti toonud kohaliku taustaga kontserdikorraldaja Artur Rauhiainen võttis vast avatud esinemiskoha puhul rahalise riski ja kõrbes. Kokkulepitud tasuta jäänud lauljate eest ta siiski peitu ei poe, vaid lubab nendega kõik võlad kenasti ära klattida.

Artur Rauhiainen lausus eile avalikkuse ette jõudnud uudist kommenteerides, et tema ettevõte osaühing ART Solutions võlgneb kolmel Rakvere Vallimäel korraldatud kontserdil üles astunud muusikutele Uku Suvistele ja Tõnis Mägile ning teistele artistidele osa esinemistasust. Kokku moodustab see umbes kahekümne tuhande euro suuruse summa.

Samas ei nõustunud kontserdikorraldaja väitega, nagu oleks ta lepingupartneritele jaganud katteta lubadusi. “Asjaajamine on olnud väga korrektne. Kõikide artistidega sõlmisime pädevate, selles valdkonnas tegutsevate juristide ja advokaatide koostatud mahukad lepingud. Vastavalt nendele maksime ka ettemaksud. Komplikatsioonid tekkisid lepingusumma teise osa tasumisega,” kõneles Artur Rauhiainen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles