Kait Kall tuleb “Plaan B-ga” lagedale

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Kait Kalli jaoks on "Plaan B" esimene kord olla poolteist tundi üksinda laval. See on teraapiline kogemus nii talle kui ka loodetavasti publikule, kellele ta tahab pakkuda pingevaba õhtut, kus südamest naerda saab.
Kait Kalli jaoks on "Plaan B" esimene kord olla poolteist tundi üksinda laval. See on teraapiline kogemus nii talle kui ka loodetavasti publikule, kellele ta tahab pakkuda pingevaba õhtut, kus südamest naerda saab. Foto: Liis Treimann

Paar nädalat tagasi oli Kait Kallil oma püstijalakomöödiaga “Plaan B” esimene kord publiku ette astuda. “Komöödiatega on alati nii, et sa ei tea nende õnnestumist enne, kui näed publiku reaktsiooni. Esimeste etenduste põhjal on see olnud ülimalt positiivne, see tunne on olnud publikuga vastastikune,” rääkis Kall.

“Olen kümme aastat teistega koos näidelnud, nüüd olen üksinda laval ning keegi ei saa päästa ega aidata, pean ise hakkama saama,” rääkis ta. “Kindlasti aitab see näitlejana kasvada, tajuda ennast ja publikut.”

“Plaan B” räägib suhetest, laste kasvatamisest, praegu ühiskonnas olulistest asjadest ja näiteks ka sellest, kuidas sügismasendusest üle saada. “Kuna tegemist on stand-up-komöödiaga, on eesmärk pakkuda meelelahutust, et rahval oleks lõbus ja pingevaba õhtu ning inimesed saaksid südamest kaasa naerda. Räägin kõigest läbi enda prisma ja loodan elule mõne teise vaatenurga anda,” kõneles Kait Kall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles