Hoolimata paljudest jõupingutustest ei õnnestunud Viinistul kolmele lapsele ema tagasi tuua (2)

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Koht, umbes poolteist kilomeetrit Viinistult eemal, kus Moonika ilmselt metsa läks.
Koht, umbes poolteist kilomeetrit Viinistult eemal, kus Moonika ilmselt metsa läks. Foto: Marianne Loorents

Täna pärastlõunal leidis politsei 35-aastase Moonika surnukeha Viinistu piirkonnast. Vägivalla tundemärke sel ei tuvastatud ja naise surma põhjus selgitatakse kohtuarstlikul lahangul.

Politsei alustas 35-aastase Moonika otsinguid laupäeval, kui lähedastelt laekus teade noore naise ootamatust lahkumisest reede õhtul Kadapiku külast. Otsingutes osales teiste seas sihtasutus Kadunud, mille juht Aare Rüütel oli täna öösel saanud lootustandva telefonikõne, et Moonika mahajäetud Mercedese bussis istub naine. Rüütli sõnul kadunud naine tagasi bussi paraku ei tulnud, vaid sõidukis istus tema ema.

Sihtasutusega Kadunud võtsid Moonika lähedased tuttavate soovitusel ühendust pühapäeval. Sihtasutus pani kohe sotsiaalmeediasse teate naise kadumisest ja Mercedese bussi kirjelduse. Umbes mõne tunni jooksul tuli tagasiside, et kirjeldatud buss on Viinistul.

Rakvere politseijaoskonna piirkonnavanem Kristi Rist ütles, et otsingutesse olid lisaks politseiametnikele kaasatud vabatahtlikud, koerad, politsei- ja piirivalveameti lennusalga lennuk, droonid, helikopter ja laevastik. Politsei avaldab kaastunnet naise lähedastele ja tänab kõiki inimesi, kes otsingutel osalesid. Virumaa Teataja toimetus ühineb kaastundeavaldusega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles