Umbusaldamiste jada pärsib Haljala vallas uue töötaja leidmist

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Vallavanem Ivar Lillebergi (vasakul) sõnul otsitakse täitmata ametikohale inimest, kellel peab olema kõrgharidus ning kes tunneb ennast koduselt tehniliste jooniste lugemises ja täiendamises. Paremal Annes Naan.
Vallavanem Ivar Lillebergi (vasakul) sõnul otsitakse täitmata ametikohale inimest, kellel peab olema kõrgharidus ning kes tunneb ennast koduselt tehniliste jooniste lugemises ja täiendamises. Paremal Annes Naan. Foto: Ain Liiva

Haljala valla majandus- ja hankejuhi kohalt lahkunud Annes Naanile ei ole seni mantlipärijat leitud. Vallavanem Ivar Lilleberg tunnistab, et alalõpmatud umbusaldus­avaldused on jätnud potentsiaalsetele ametnikele omavalitsusest kehva mulje.

Augusti lõpus lahkus Haljala valla majandus- ja hankejuhi positsioonilt endine Vihula vallavanem Annes Naan, kelle asendamiseks kuulutati välja konkurss. Septembri alguses loeti see luhtunuks. Praegu asendab muude tegemiste kõrvalt majandusjuhti vallavanem Ivar Lilleberg.

Valla majandus- ja hankejuhi koht on kahtlemata üks tehnilisemaid ja suurt töökoormust tähendavaid ametikohti, kuhu on keeruline väikeses vallas inimest leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles