Gordejev ja Stupelis kihutasid hõbedale

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Gert Gordejevil ja Kaspars Stupelisel sellel hooajal kindlalt Eesti meistriks kroonitud Kert Variku ja Lari Kunnase (ees, number 6) alistamiseks rohtu polnud.
Gert Gordejevil ja Kaspars Stupelisel sellel hooajal kindlalt Eesti meistriks kroonitud Kert Variku ja Lari Kunnase (ees, number 6) alistamiseks rohtu polnud. Foto: Urmo Sibul

Viru-Nigula motokrossisõitja Gert Gordejev ja tema valitsevast maailmameistrist korvimees Kaspars Stupelis saavutasid Eesti meistrivõistluste viiendal etapil Tartumaal Lange motokeskuses teise koha. Tiitlivõistluste kokkuvõttes kindlustati endale hõbe.

Enne otsustavat etappi põhikonkurentidest Markus Normakust ja Karl-Albert Kasesalust kolme punktiga maha jäänud klubi RedMoto Racing esindavad Gordejev ja Stupelis näitasid Langel kindlat sõitu ning vandusid alla üksnes üldkokkuvõtte parimaks osutunud eelmise aasta MM-i kuuendale mehele Kert Varikule ning tema soomlasest paarilisele Lari Kunnasele.

Kullaomanikele jäädi lõplikus punktitabelis alla 23 punktiga, edu kolmanda koha saanud Normaku ja Kasesalu ees oli viis punkti. Otsustaval etapil asendas vigastada saanud Kasesalu korvimehena mullune Eesti meister Tanel Kõiv, kellele see oli tänavu esimene kord võistelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles