Töö- ja karjäärimess toimub sel aastal virtuaalselt

Copy
Eesti töötukassa töö- ja karjäärimess toimub järgmisel nädalal virtuaalselt. 
Eesti töötukassa töö- ja karjäärimess toimub järgmisel nädalal virtuaalselt. Foto: Margus Ansu

Läbi aastate on üheks populaarseimaks tööandjaid ja tööotsijaid kokku viivaks sündmuseks olnud Eesti töötukassa töö- ja karjäärimess, mis seekord toimub järgmisel nädalal virtuaalselt. 

Tööandjatega on virtuaalmessil võimalik ka suhelda, seda nii vestlusakna, telefoni kui ka e-posti teel – kommunikatsiooniviis jääb tööandja enda otsustada. Lisaks ei pea huviline jälgima mitte kõiki Eesti tööandjaid, vaid neid saab regiooniti koondada. Messil on esindatud enam kui poolsada tunnustatud ja ihaldusväärset tööandjat ning nimesid tuleb iga päevaga juurde. 

Kõikidel osalistel on võimalus lüüa kaasa ka virtuaalsetel karjäärinõustamistel ja seminaridel. Lisaks toimuvad messil töötoad – seda nii eesti kui ka vene keeles. Huvilistele räägitakse, kuidas tööturul toimetada, kuidas muutustega kohaneda ja edukalt töökohale kandideerida. Nippe jagatakse nii Eestis kui ka Euroopas töötamise kohta, kusjuures soovi korral on võimalik minna individuaalsele nõustamisele. 

Töötukassa töö- ja karjäärimess toimub 29. septembrist kuni 2. oktoobrini, karjääriseminarid on nähtavad otsepildis esimesel päeval ning hiljem järele kuulatavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles