Rahvusooperi publik valis lemmikuteks virulased

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Reigo Tamm Franz Lehári opereti "Krahv Luxemburg" Estonia uuslavastuses.
Reigo Tamm Franz Lehári opereti "Krahv Luxemburg" Estonia uuslavastuses. Foto: Veljo Poom

Rahvusooper Estonia publik valis hääletusel lemmikuteks Rakvere juurtega soprani Kristel Pärtna ja tapalasest tenori Reigo Tamme.

Tenor Reigo Tamm on õppinud Eesti muusika- ja teatriakadeemia lavakunstikoolis näitlemist ning klassikalist laulu Taavi Tampuu juures, lisaks läbinud arvukalt meistrikursusi. Aastatel 2014–2017 oli Reigo Tamm Vanemuise teatri ooperisolist ja alates 2017. aastast rahvusooper Estonia ooperisolist.

"Oi, kuidas ma kartsin Vanemuisest siia tulla, et ei võeta vastu. Täna sain teada, et publik ikka sallib mind. Aitäh!" rõõmustas Reigo Tamm. "Töötame edasi ja vaatame, kuhu see viib," lisas ta. 

Sopran Kristel Pärtna on lõpetanud Eesti muusika- ja teatriakadeemia magistrantuuri, õppinud Sibeliuse akadeemias Anssi Hirvoneni lauluklassis ning Rodolfo Celletti nimelises Belcanto akadeemias Itaalias. "Pärtna on super sopran!" kiitis kolleegi Reigo Tamm.

Rahvusooper Estonia SEB publikupreemia laureaadid sopran Kristel Pärtna ja tenor Reigo Tamm pälvisid mõlemad 2000-eurose rahalise preemia. Preemiaga kaasnev auhind, mille autor on kunstnik Nils Hint, kujutab aplodeerivat kätepaari. Estonia  SEB publikupreemia anti välja kümnendat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles