Koroona Rakvere gümnaasiumis: koduõppele jäi 57 abiturienti, õpetajad kannavad visiiri

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Rakvere gümnaasiumi direktor Riina Veidenbaum liikus eile koolis kaitsemaskiga. Asi on tõsine. Kõigil koolimaja töötajatel on kohustus kanda kaitsevisiiri või -maski.
Rakvere gümnaasiumi direktor Riina Veidenbaum liikus eile koolis kaitsemaskiga. Asi on tõsine. Kõigil koolimaja töötajatel on kohustus kanda kaitsevisiiri või -maski. Foto: Rakvere Gümnaasium

Koroonaviirus on jõudnud Rakvere gümnaasiumi: lõpuklassi noor sai koroonadiagnoosi. Koju jäävad 57 abiturienti ja kaks pedagoogi. Õpetajatel on kohustus kanda kaitsevisiiri või -maski.

Selle nädala esimesel koolipäeval tervitas õpilasi Rakvere gümnaasiumi Vabaduse tänava kooliuksel direktor isiklikult. Koolijuhil oli ees kaitsevisiir. Rakvere gümnaasiumi direktor Riina Veidenbaum näitas eeskuju, ta täitis kohustust. “Tänasest (eilsest – toim.) on kõigil meie maja töötajatel kohustus kanda kaitsevisiiri või -maski. Kool on need töötajatele kindlustanud,” lausus Veidenbaum.

Põhjus selleks on tõsine. Ühel Rakvere gümnaasiumi noorel on koroonaviirus, ent ta osales õppetundides ja kooli niinimetatud valges majas toimusid 12. klassi kolmel paralleelil ühistunnid. Eilsest on seetõttu kaks nädalat koduõppel 57 abiturienti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles