Maal elamise päev ületas korraldajate ootusi

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Laada, kontsertide ja kohvikute kombinatsioon meelitas inimesi vallas pakutavate võimalustega tutvuma.
Laada, kontsertide ja kohvikute kombinatsioon meelitas inimesi vallas pakutavate võimalustega tutvuma. Foto: Marianne Loorents

Kultuuriprogrammi, laada, töötubade ja kodukohvikutega rikkalikult sisustatud maal elamise päeva tähistati Lääne-Virumaal Rakvere vallas, kus korraldajad olid meeldivalt üllatatud ilusast ilmast ja suurest osalejate huvist.

Sõmeru keskusehoone juures käis juba reedel usin askeldamine ja laupäeva hommikuks oli üles pandud lava koos tantsuplatsi ja pingiridadega. Lastele oli loodud palju tegutsemisvõimalusi. Batuudid hüppamiseks ja mullipallid murul veeremiseks.

Kohe kõrval kutsusid ühistesse telkidesse koondunud valla koolid meisterdama ja mõistatama. Uhtna kooli arvutamise jõul liikuv robot tekitas huvi. Lasila kool oli väljas vahva munakollektsiooniga ning huvilised said oma teadmised proovile panna munade ja Karl Ernst von Baeri tundmises, kes veetis oma lapsepõlve Lasilas. Näpi kooli väljapaneku juures askeldasid Pipi ja skaudid ning Veltsi lasteaed-algkool rõhus oma maskoti – öökulli tutvustamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles