Kiida ettevõtlikku õppurit ja õpetajat!

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Seda tõde teavad ettevõtlikud õppurid väga hästi.
Seda tõde teavad ettevõtlikud õppurid väga hästi. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Haridus- ja teadusministeerium kutsub üles andma teada ettevõtlikest õppuritest ja õpetajatest ning silmapaistvatest ettevõtlusõppe edendajatest ja mentoritest. 

Kandidaate parimate tunnustamiseks saab esitada viies kategoorias kuni 9. oktoobrini ettevõtlusõppe programmi veebilehel.

Haridus- ja teadusministeeriumi programmijuht Kristi Ploom teatas, et ettevõtmise eesmärk on tõsta esile tublisid inimesi, kes panustavad ettevõtlusõppesse oma põhitöös või muude kohustuste kõrvalt.

"Märkame neid, kes loovalt ja inspireerivalt aitavad kaasa sellele, et meie noored julgeks ette võtta ja oleks oma ettevõtmistes edukad, samuti oskaks ka vigadest õppida. Toome tegusaid noori teistele eeskujuks. Igaüks saab anda oma panuse, et parimad ettevõtlikud ja ettevõtlusõppe edendajad pälviksid teenitud tunnustuse ning et nende põnevatest ettevõtmistest ka teised rohkem teada ja õppida saaks," ütles Ploom.

Laureaadid valib programmi esindajatest koosnev komisjon, võitjad kuulutatakse välja 4. novembril konverentsil "Ennast juhtiv ja väärtust loov noor ei ole imeloom".

Haridus- ja teadusministeeriumi algatatud ettevõtlusõppe programmi "Edu ja tegu" raames tunnustatakse ettevõtlusõpet edendavaid inimesi ja meeskondi neljandat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles