Uhtnas tuleb kogupereüritus "Kirju liblika sügis"

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Naiskodukaitse esindajad on ka tänavu ühes orienteerumisvõistluse punktis. Foto on tehtud mullusel võistluspäeval Sõmerul, kui vallavanem Maido Nõlvak neid panuse eest tänas. 
Naiskodukaitse esindajad on ka tänavu ühes orienteerumisvõistluse punktis. Foto on tehtud mullusel võistluspäeval Sõmerul, kui vallavanem Maido Nõlvak neid panuse eest tänas. Foto: Rakvere Vald

Rakvere vallas Uhtna alevikus toimub eeloleval laupäeval, 3. oktoobril seiklusorienteerumispäev "Kirju liblika sügis". Tegemist on jätkuüritusega – mullu orienteeruti Sõmerul.

Rakvere valla spordi- ja terviseedenduse spetsialist Siiri Kohver rääkis, et orienteerumisrajal on 11 mehitatud punkti ja 16 mehitamata punkti. Mehitatud punktides ootavad orienteerujaid naiskodukaitsjad, politsei- ja piirivalveametnikud, päästeameti töötajad, maanteeameti esindajad, skaudid, Punase Risti liikmed, Rakvere vallavalitsuse töötajad ja MTÜ Seiklusmatkad eestvedajad.

"Ürituse eesmärgiks on veeta pere ja sõpradega päev vabas õhus liikudes ning omandada uusi oskusi ja teadmisi. Katsetada saab nii jõe ületamist kui lõkke tegemist. Rajale saab minna kahe- kuni viieliikmeline võistkond ning rada on jõukohane kõigile," rääkis Siiri Kohver ja lisas, et seekord on eraldi arvestus spordiklassis ja pereklassis).

Üritus toimub vabas õhus ja orienteerujad saavad ise valida kontrollpunktide läbimise järjekorra. Raja pikkus on umbes 6,5 kilomeetrit. Põhistart antakse kell 11 Uhtna põhikooli kõrvalt ning võistkonnad pääsevad rajale kuni kella 13-ni.

Üritus on tasuta, kõhukinnituseks pakutakse sooja suppi ning osalejate vahel loositakse ka auhindu.

"Ilmaennustus lubab kaunist sügisilma. Lisaks ootavad osalejaid köetud saunad vabas õhus," märkis Siiri Kohver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles