Kadrinas saab madalseiklusrajal osavust arendada

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Avaüritus üllatas originaalse lahendusega – vallavanem Kairit Pihlak sõitis trossil lindi läbi, spordikeskuse juhataja Robert Salep teda turvamas ja lapsed ergutamas.
Avaüritus üllatas originaalse lahendusega – vallavanem Kairit Pihlak sõitis trossil lindi läbi, spordikeskuse juhataja Robert Salep teda turvamas ja lapsed ergutamas. Foto: Marianne Loorents

Kadrinas avati kolmapäeval madalseiklusrada. Lindi lõikamise asemel sõitis vallavanem Kairit Pihlak trossil liueldes lindi läbi. Rada pakub eri raskusastme elemente ja on valminud kaasava eelarve rahvahääletuse tulemusena.

Kadrina kiriku kõrvale puude vahele on tõmmatud trossid, millel turnijad saavad mitmesugustel elementidel oma osavust ja füüsilist vastupidavust proovile panna.

Eelmisel aastal korraldati Kadrina vallas esimest korda kaasava eelarve rahvahääletus, kus enamik hääle andnuid avaldasid soovi, et aleviku jõulinnaku lähedusse kerkiks noortele mõeldud madalseiklusrada. Kaasava eelarve summa oli 15 000 eurot ning hanke võitis ja tööd tegi 3park Eesti OÜ. Hanke üks tingimus oli, et firmad, kes seal osalevad, pakuvad oma joonised välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles