Ettevõtlusnädal toob Lääne-Viru maakonda 28 üritust

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Lääne-Viru arenduskeskuse juhatuse liige Heli Eigi kiidab  ettevõtlusnädala mitmekülgsust.
Lääne-Viru arenduskeskuse juhatuse liige Heli Eigi kiidab  ettevõtlusnädala mitmekülgsust. Foto: Vladislav Musakko

5.–11. oktoobril toimuvale ettevõtlusnädalale "Avasta ettevõtlikkuse valem!" on aktiivne registreerumine kestnud juba kaks nädalat.

Osa üritusi toimub veebis, osa nõuetekohastes seminariruumides. Kokku toimub enam kui 200 koolitust, konverentsi, töötuba, mis kõik aitavad arendada ettevõtlikkust. Kõikides Eesti maakondades korraldatakse ettevõtlusega alustama julgustavaid veebiseminare, konverentse ja muudes formaatides üritusi. Suurem osa neist on osalejatele tasuta.

Lääne-Viru arenduskeskuse juhatuse liikme Heli Eigi sõnul on ettevõtlusnädal Lääne-Viru maakonnas väga mitmekülgne, pakkudes üritusi nii noortele, algajatele kui ka juba pikemat aega tegutsevatele ettevõtjatele. 

Ettevõtlusnädal on suurim üleeestiline ettevõtlusüritus, mis toimub igal aastal oktoobrikuu alguses. Nädalat korraldavad maakondlikud arenduskeskused juba 15. korda ja seda korraldatakse kõigis 15 maakonnas. Ettevõtlusnädala eesmärk on inspireerida ja julgustada inimesi enda ideid ellu viima, olgu selleks näiteks äriga alustamine, e-poe loomine või mõne uue põneva tootega turule tulemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles