Lääne-Virumaale lisandus kaks positiivset koroonatesti tulemust

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Lääne-Virumaale lisandus kaks positiivset koroonatesti.
Lääne-Virumaale lisandus kaks positiivset koroonatesti. Foto: Kristjan Teedema

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 630 esmast koroonaviiruse testi, millest 10 testi tulemus osutus positiivseks.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusesse nakatumine tuvastati kuuel inimesel. Lääne-Virumaale lisandus kaks ning Ida-Virumaale üks uus juhtum. Ühel positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht. Reeglina on sellisel juhul tegemist välismaalasega.

Ida- ja Lääne-Virumaa uued juhtumid on seotud nakatumisega pereringis. Kokku on ida regiooni tööpiirkonnas kaksteist aktiivset kollet.

5. oktoobri hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 41 inimest, juhitaval hingamisel on kolm patsienti. Koju ei saadetud ühtegi inimest, üks patsient viidi üle tavaraviosakonda. Uusi COVID-19 juhtumeid ööpäevaga ei lisandunud. Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud, kokku on Eestis surnud 67 koroonaviirusesse nakatunud inimest. Tänaseks on haiglates lõpetatud 474 COVID-19 haigusjuhtumit 461 inimesega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles