Piltuudis: tänati endisi pikaajalisi koolijuhte

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Lääne-Viru Omavalitsuste Liit tervitas koolijuhte, kes panid sel sügisel oma ameti maha. Fotol (vasakult) Sven Hõbemägi, Elle Allikvee, Margus Maasik, Aivar Part, Anne Mäeots, Einar Vallbaum, Ingrid Pärnamäe.
Lääne-Viru Omavalitsuste Liit tervitas koolijuhte, kes panid sel sügisel oma ameti maha. Fotol (vasakult) Sven Hõbemägi, Elle Allikvee, Margus Maasik, Aivar Part, Anne Mäeots, Einar Vallbaum, Ingrid Pärnamäe. Foto: Erakogu

Tänaseks oli Lääne-Viru Omavalitsuste Liit kutsunud kokku sellel aastal haridusasutuse juhi ameti üle andnud või oma töö lõpetanud koolide direktorid. Neid tänati pikaajalise töö eest maakonna haridusmaastikul. 

Kohal oli mitu teenekat koolijuhti.

Teiste seas oli Rakvere täiskasvanute gümnaasiumi direktor Elle Allikvee, kes oli juhtinud seda kooli 30 aastat. Sügisel hakati täiskasvanud õppijaid koolitama Rakvere ametikoolis ja Elle Allikvee suundus pensionile. 

Sügisel suleti Põlula kool, mille direktor oli Margus Maasik. 

Augustis suundus pensionile pikaaegne Rakvere gümnaasiumi direktor Aivar Part, kes oli kooli eesotsas olnud alates 1993. aastast.

Uhtna põhikooli pikaajaline juht Anne Mäeots soovis lihtsalt aja maha võtta ja puhata.

Lääne-Viru Omavalitsuse Liidu poolt tervitasid koolijuhte esimees Einar Vallbaum, tegevdirektor Sven Hõbemägi ning haridus- ja kultuurispetsialist Ingrid Pärnamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles