Maaeluminister tutvus Viru-Nigula vallaga

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Maaeluminister Arvo Aller ja Viru-Nigula valla keskkonnaspetsialist Heiko Källo silmitsevad paisu vana elektrijaama juures ja neil ei jää muud üle kui tõdeda, et kunagine Eesti parim lõhejõgi on jäänud teineteisele vastu käivate seaduste lõksu.
Maaeluminister Arvo Aller ja Viru-Nigula valla keskkonnaspetsialist Heiko Källo silmitsevad paisu vana elektrijaama juures ja neil ei jää muud üle kui tõdeda, et kunagine Eesti parim lõhejõgi on jäänud teineteisele vastu käivate seaduste lõksu. Foto: Marianne Loorents

Maaeluminister Arvo Aller turnis üleeile Kunda vana hüdroelektrijaama treppidel ja uuris Vasta põhikooli poiste käest, kuidas viilimine läheb. Õhtul oli minister Lammasmäel kohalike põllumeeste küsitleda.

Osaühingut Aasukalda Farm külastades küsis minister sealselt peremehelt: “Ütle ausalt, mida põllumehed üleminekutoetustest ilma jäämisest tagaselja räägivad?”

“Kes on tänaseni vastu pidanud, küll need peavad edasi ka,” vastas väikese põllumajandusfirma eestvedaja Kalev Tauer. Kui siiras see vastus oli, ei tea, sest Ida-Virumaalt pärit Aller ja Kalev Tauer on tegelikult vanad tuttavad, praegune minister oli farmeri tegevustega juba siis kursis, kui ta veel minister polnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles