Lustaka kõrvitsaralliga tehakse elevantidele kingitus

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Heategevusliku kõrvitsaralli viljad kogutakse kokku ja saadetakse Tallinna loomaaia asukatale, iseäranis hästi meeldib kõrvits elevantidele.
Heategevusliku kõrvitsaralli viljad kogutakse kokku ja saadetakse Tallinna loomaaia asukatale, iseäranis hästi meeldib kõrvits elevantidele. Foto: Tallinna loomaaed

Järgmisel neljapäeval, 15. oktoobril kell 18 on Rakvere vallas Sõmeru terviserajal isevärki ettevõtmine – heategevuslik kõrvitsaralli.

Rakvere valla spordi- ja terviseedenduse spetsialist Siiri Kohver kutsus inimesi juba kevadel üles panema mulda kõrvitsaseemneid, et sügisel osa saagist Tallinna loomaaia asukatele saata.

Aga enne kui kõrvitsad pealinna saadetakse, on kuni kolmeliikmelised võistkonnad kutsutud koos nendega võistlema kilomeetrisel rajal, kusjuures liikumistehnika võib igaüks endale ise valida. “Olen kuulnud, et kõrvitsasaak ei ole tänavu eriti kiita, kuid tean, et mitmed inimesed on juba maalt vanavanemate juurest endale kõrvitsa ära toonud ja treenivad usinalt,” märkis Kohver ja lisas, et liituda võib kasvõi võistluspäeval oma meeskonda registreerides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles