Orienteerujate aastale võib tulla põnev jätk

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Mitmel aastal Lääne-Virumaa aasta parimate sportlaste valimisel noormeeste arvestuses esikoha hõivanud Sander Pritsik on mitmekülgse sportlasena tugev nii orienteerumisjooksus kui ka suusaorienteerumises. Põhirõhk läheb Pritsikul talvistele mõõduvõttudele.
Mitmel aastal Lääne-Virumaa aasta parimate sportlaste valimisel noormeeste arvestuses esikoha hõivanud Sander Pritsik on mitmekülgse sportlasena tugev nii orienteerumisjooksus kui ka suusaorienteerumises. Põhirõhk läheb Pritsikul talvistele mõõduvõttudele. Foto: Reigo Teervalt

Käesoleva aasta alguses kehvade lumeolude tõttu määramata ajaks edasi lükatud Eesti meistrivõistlused suusaorienteerumises võivad toimuda hoopis aasta lõpus.

Lume ootel sportlased saavad plaani teostumisel võistelda lühikese aja jooksul lausa kahtedel järjestikustel esivõistlustel.

"Ühe võistluse peaksime Lääne-Virumaal korraldama meie, aga muidugi kõik oleneb sellest, kas lund tuleb," lausus Rakvere Orienteerumisklubi president Kuno Rooba. "Selles mõttes oleks see küll erakordne, et aasta lõpus on veel ühed meistrivõistlused ja uue aasta saabudes juba järgmised otsa."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles