Vigastada saanud Harri Kullas on optimistlik

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Suurbritannia motokrossiradadel ennast koduselt tundev Harri Kullas saadud vigastuse tõttu tuleviku pärast muretsema ei pea, sest jätkab kihutamist temasse uskuva senise tiimi koosseisus.
Suurbritannia motokrossiradadel ennast koduselt tundev Harri Kullas saadud vigastuse tõttu tuleviku pärast muretsema ei pea, sest jätkab kihutamist temasse uskuva senise tiimi koosseisus. Foto: Rauno Kais

Briti motokrossi võistlussarjas MX Nationals mulluse MX1 klassi võitja Harri Kullase hooaeg lõppes nädal tagasi saadud jalavigastuse tõttu. Hullemat kahtlustanud sportlase trauma osutus kardetust siiski leebemaks.

Doncasteris Fat Catsi motopargi liivarajal toimunud krossi ajasõidus kolmandat resultaati näidanud Kullase sõnul sujus päeva algus kenasti ning ka enesetunne oli tal hea olnud. Ent kõik ilus sai otsa enne, kui ta jõudis esimese võistlussõidu stardikurvi.

“Läksin ühe kaassõitjaga natuke kokku, kuna kuskile polnud minna, ja järsku kadus ratas alt ära. Panin jala kogemata kõrval olnud liivavallile maha ning väänasin põlve ja jalga,” meenutas väikemaarjalane valusat seika. “Üle pea kukerpalli tehes läks omakorda kogu raskus põlve peale. Püsti tõustes ikka natuke aega oigasin, aga sain kohe aru, et midagi on valesti. Mõtlesin, et teen ühe ringi veel ära ja vaatan, mis seis on, aga nagu selle ringi sõitsin, sain aru, et jalg on hästi nõrk ja ma ei saa käiku vahetada.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles